lørdag 4. oktober 2008

En fuktig kveld på alle måter....

3. oktober ble kvelden som på flere måter skulle vise seg å bli en av de fuktigste i BBK sin historie....

Pennywise, Moyti, Gnomen og innleid for anledningen Mrs. Glenmorangie var alle klare til å spille brettspill denne mørke og regnfulle kvelden. En etter en ankom de grotte nr.47 med bøyd hode, våte klesplagg og en sterk trang til å spille.

Mrs. Glenmorangie var som vanlig usedvanlig vakker med sin slanke og veldreide kropp. Vi sprettet hennes topp og med ett ville vi alle kjenne hennes deilige dufter flomme gjennom vårt lukte organ. Våre sanser var nå i høyspenn og det tok ikke lang tid før vi ble nødt til å smake på hennes velsmakende væske som lå godt bevart inne i den veldreide kroppen.... og for de som nå sitter med perverse tanker....våkne opp! Det er en whisky vi snakker om, hehehehe....

Fra fleip til fakta...

Det første spillet ble Puerto Rico og Moyti gikk av med seieren etter bare 50 minutt med spilling (ny rekord!). Vi fikk alle latterlig lave poengsummer denne gangen...
  1. Moyti 22 Poeng
  2. Gnomen 21 Poeng
  3. Pennywise 20 Poeng

Nå følte vi oss virkelig i gassen og rigget opp Caylus (Favoritten til Pidsmannen). Nå fikk derimot Mrs. Glenmorangie et sterkt overtak og vi kan vel på en måte si at hun vant spillet for vi ble aldri ferdige... Klokka 02:00 var enkelte i panelet rimelig snøblinde og vi måtte avbryte spillet.

Mrs. Glenmorangie ble kastet på dør og de andre spillerne fant på mystisk vis hjem til sine grotter. Det ryktes at en av spillerne aldri nådde sengen, men sovnet på grotte gulvet med en Ole Brumm bamse i armene (Kilde: Tabloid bladet Sett og Hørt).

Hilsen

Gnomen

President i BBK

Ingen kommentarer: